Website in Nijkerk laten maken ?

Uw website laten maken met Joomla of WordPress als CMS ? Dit geeft als voordeel dat u zelf vrij eenvoudig de inhoud van de website kunt aanpassen. Denk hierbij aan teksten, foto’s, filmpjes etc.

Wij maken websites met designs, gemaakt door professionals. Deze zijn goed zichtbaar op de pc’s, maar ook op tablets en telefoons. Automatisch wordt de website geschaald op de grootte van het beeldscherm. Dit noemen we een responsive website.
Informatie over templates kunt u hier vinden.

Uw huisstijl kan worden verwerkt in de website. Ook kunnen wij een zoekmachine optimalisatie-plugin installeren, zodat uw website goed geïndexeerd wordt door een zoekmachine. Dit geeft uiteindelijk een verbetering in de zoekresultaten bij Google.

WordPress en Joomla kunnen allebei zoekvriendelijk gemaakt worden voor bijv Google. Uit ervaring en wensen van onze klanten, gaat de voorkeur vaak uit naar WordPress, met SEO by Yoast. Dit werkt namelijk gebruikersvriendelijker, dan de plugins welke er voor Joomla beschikbaar zijn. Dit is ideaal in het geval dat u zelf de content wil beheren.

buro-website-laten-maken

Wij bieden het volgende:

No pricing table, Add Pricing
iphone-webservers
Wat zit er allemaal in zo'n pakket

Hier een greep uit onze opties welke inbegrepen zijn bij onze CMS pakketten.
Mist u er toch nog één ? Neem gerust contact met ons op!

EIGEN DOMEINNAAM

Wij installeren de website op onze server en koppelen de website eraan. Als u nog geen domein heeft geregistreerd kunnen wij dit uiteraard voor u doen.

INSTALLATIE CMS

Website wordt voorzien van de laatste Wordpress of Joomla versie. Dit zodat u zelf ook gemakkelijk aanpassingen kunt doen

RESPONSIVE

Al de door ons geleverde websites worden responsive opgeleverd. Zodat uw website ook op mobiele apparaten de optimale ervaring biedt.

EIGEN E-MAIL

Bij al onze pakketten krijgt u ook gewoon uw eigen e-mail adres(sen). Altijd bereikbaar op b.v info@uw-domein-naam.nl

VERHUIS SERVICE

Bij afname van één van de bovenstaande pakketten, verhuizen wij gratis en snel uw .nl domein naar onze server(s) toe

GRATIS SSL CERTIFICAAT

Bij onze CMS pakketten word gratis een SSL Certificaat van Let's Encrypt aangeboden en geïnstalleerd voor een betere beveiliging.

Wordpress hosting
Onze Werkwijze

Bestelling

U kunt een keuze maken uit een template en onze CMS pakketten op basis van de wensen en eisen. Nadat u de bestelling heeft gedaan zullen wij persoonlijk contact opnemen om uw wensen te bespreken. Mocht u dingen missen of toch graag een bestaand of nieuw pakket erbij willen hebben? Dan is dat uiteraard geen probleem en kunt u de wensen kenbaar maken tijdens het bestellen. Komt u er even niet uit ?

Vraag gratis en vrijblijvend deskundig advies aan!

Opsturen van uw content

Nadat de bestelling is geplaatst en wij persoonlijk contact met u hebben opgenomen, krijgt u van ons informatie toegestuurd over het aanleveren van uw content. Denk hierbij aan foto’s, audio of video bestanden, teksten, logo’s etc.

Begin ontwerp

Zodra wij alle content van u hebben ontvangen, kunnen wij aan de slag. Wij beginnen met het installeren en configureren van uw gekozen CMS (WordPress of Joomla). In deze fase nemen wij de doorgenomen wensen mee en proberen deze te vertalen naar een professioneel ontwerp.

Demo en bespreking

Het eerste ontwerp in klaar en af. U krijgt van ons een link doorgestuurd, zodat u de (demo) website kunt bekijken. U kunt dan bepalen of het eerste ontwerp aan de wensen voldoet. Tevens kunt u hier altijd nog eventuele aanpassingen doorgeven.

Afbouwen en testen

Als de vorige demo is goedgekeurd en de laatste aanpassingen zijn doorgegeven, volgt het afbouwen van de website. De nieuwe website wordt eerst goed en volledig getest, voordat deze vrij gegeven word. Nadat dit is gebeurd, krijgt u een e-mail dat de website klaar is en dat u hier toegang tot heeft. Laat ons gerust weten wat u er van vindt.

Oplevering

De nieuwe website is vanaf nu klaar en staat inmiddels online. U ontvangt van ons een nieuwe e-mail met daarin:
– Inloggegevens van uw CMS
– E-mail accounts
– Plesk toegang

Ook kunt u het website onderhoud aan ons overdragen. Zie hiervoor onze website onderhoudspakketten, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.