WAT IS EEN VPS ?

Cloud-computing

VPS staat voor Virtual Private Server. Een VPS server is een fysieke server die wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers, met elk hun eigen afgeschermde omgeving. Een groot voordeel van een VPS server is dat deze de mogelijkheid biedt om verschillende websites op dezelfde server gescheiden van elkaar te kunnen laten draaien. Ook kan zo’n VPS server worden voorzien van verschillende besturingssystemen, zoals b.v. Windows of Linux en deze is volledig gescheiden van andere VPS-en. Hiermee heeft u alle flexibiliteit om zelf instellingen te beheren en software of services te draaien. Ook heeft u de keuze om deze VPS te upgraden voor de benodigde capaciteit, zonder dat hiervoor een herinstallatie nodig is. Dit heeft als voordeel dat zo’n vps snel en flexibel is aan te passen zonder onnodige downtime.

Een VPS server werkt kostenbesparend voor u, omdat er maar een klein gedeelte van een server wordt gehuurd. Het is dan ook een zeer goede keus als u kosten wilt besparen en toch een gehele (virtuele) server nodig heeft, tenaanzien van een fysieke. Een fysieke server heeft natuurlijk netwerkfaciliteiten, serverbeheerkosten en de fysieke hardware nodig, welke worden verdeeld met andere VPS-en.

Ook een groot voordeel van een VPS server is, dat deze de mogelijkheid biedt om verschillende websites op dezelfde server gescheiden van elkaar te kunnen laten draaien.

Managed VPS is een mogelijkheid, waarbij wij voor u het onderhoud op ons nemen. Wij zorgen voor de updates en monitoring van het systeem en lossen ook de technische storingen op. Op verzoek installeren, monitoren en onderhouden wij dit en heeft u hier zelf weinig tot geen omkijken naar.

Bekijk onze Managed VPS Pakketten
vps-logo

Veilig en snel en direct geleverd


Lees meer
Zie ook onze Webhosting pakketten
webhosting-logo

Ook Wordpress hosting mogelijk


Lees meer
Wij doen ook aan Reseller Webhosting

Zie onze reseller opties


Lees meer