Over Webservers.nl

over-webservers-nl

Webservers.nl is een jong en snel groeiend bedrijf gevestigd in Nijkerk, dat producten en diensten levert op het gebied van webhosting. Belangrijk kenmerk van Webservers.nl is service en ondersteuning. We hosten namelijk niet alleen websites, maar kunnen deze ook voor u maken, onderhouden en verhuizen.

Door jarenlange ervaring op het gebied van netwerk- en systeembeheer en support leveren voor meer dan 350 klanten, kennen we inmiddels de tekortkomingen op de huidige markt. Vaak schort het in de support en behulpzaamheid bij eventuele problemen in het aanmelden van zo’n probleem.

Wij hebben geen 1e lijns helpdesk, waar uw probleem eerst wordt neergelegd, voordat deze wordt opgelost. Bij ons geen lange telefonische wachtrijen, maar u krijgt gelijk ondersteuning van iemand met ervaring en de technische kennis over zowel de geleverde diensten, als de infrastructuur waar uw diensten op draaien.

Onze service en dienstverlening gaat verder dan waar andere stoppen. Bij ons beschikt u over de mogelijkheid voor een totaal beheer/ondersteunings pakket. De meeste mensen willen alleen een website of webshop voor persoonlijk of zakelijke doeleinden en zich geen zorgen maken over alle technische details. Hierin onderscheiden wij ons en hier proberen we u zoveel mogelijk mee te ondersteunen, mits nodig en gewenst.

Door onze kennis en ervaring bieden wij doelgerichte oplossingen voor deze doelgroep en verzorgen we alle technische instellingen en gegevens. Ook als het gaat over bijvoorbeeld het beveiligen van een website met een SSL certificaat of over het updaten van uw Joomla of WordPress CMS of eventuele plugins. Dit is allemaal mogelijk en door ons leverbaar.

Bij service hoort ook bereikbaarheid en daarom kunt u ons altijd bereiken via telefoon, e-mail, whatsapp en social media. Wij weten hoe belangrijk een website kan zijn en dat downtime hiervan als erg vervelend kan worden ervaren. Toch kan het zijn dat u zelf op bepaalde gebieden eigen beheer wilt doen. Daarom leveren wij gratis, bij elk webhosting pakket, toegang tot ons klanten portaal voor inzicht over de door ons geleverde diensten en producten, maar ook gratis beheer tools zoals bijvoorbeeld Plesk. Zelfs bij het registreren of verhuizen van uw domein, gaat bij ons bijna alles geheel geautomatiseerd. Dit voor een snelle en foutloze levering.

over-webservers-nl-2

Webservers.nl doet dit niet alleen omdat wij het zelf leuk vinden.
Maar ook om onze diensten en producten te leveren aan iedereen die een website wil starten.
Toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen, ongeacht de digitale kennis.